top of page

#simpelcardigan eller #simplecardigan? That is the question!

Jeg fikk et spørsmål om navnevalget på den nye cardiganen min på Instagram her i helgen og det gikk plutselig opp for meg at kanskje andre lurer på det samme som henne?


Heter den virkelig Simpel Cardigan? På norsk? For det skrives "simple" på engelsk. Og simpel på norsk er jo kanskje ikke et bra navnevalg for en jakke? Til et nytt design?


Let me tell you: det er gjort med fullt overlegg og her er historien om hvorfor. 4 desember 2018 la jeg ut det første bildet av denne jakken på Instagram. Altså for nesten 2 år siden. Jeg trengte en simpel, enkel, basic (kall det hva du vil) jakke til å slenge over en kjoler på jobb. Den skulle ikke bli en oppskrift og jeg skrev den heller ikke ned mens jeg strikket. Det første ferdige bildet ble publisert 19.Januar 2019. Den ble tatt veldig godt i mot og jeg la ut noen bilde av den i ny og ne. Likte den så godt selv at jeg la opp til en ny (blå den også, selvfølgelig! Queenie blue...osv).

Den ble tatt like godt i mot, men jeg sto på mitt. Det finnet 100-vis, kanskje 1000-vis av basic cardigans der ute. Et hav å velge i. Verden trenger ikke en til basic cardigan, og i alle fall ikke enda et mønster å velge i. Jeg nekter.


Til jeg plutselig ikke nekter lenger. hehe. 2 år etter det første bilde kom det en oppskrift likevel. Og jeg kan vel si at jeg har gitt etter for "presset" ( et positivt og veldig hyggelig press, altså). For etter flere hundre spørsmål om oppskrift gav jeg etter....


Men litt på trass (typisk meg) og litt fordi jeg seriøst føler denne er overflødig der ute - så får den altså navnet SIMPEL Cardigan. But fear not, skal den gis ut på engelsk skal jeg heller gi den navnet simple.


For i min verden er den både simpel og simple. Fuzz free, liksom ;)


PS: den ble sluppet i dag - og du finner den her: SIMPEL CARDIGAN


PPS: Oppskrift på knappene følger ikke med. Jeg anbefaler at de kjøpes hos Lykkelighandel.no

321 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Produkter