Frakt & Returer

Frakt

Alle ordre på strikkeoppskrifter blir automatisk sendt på mail til deg med en gang du foretar ordren din. Vi ber deg være påpasselig når du skriver inn epost adressen din. Skulle teknologien svikte ber vi deg sende en mail til design@floetre.no så skal vi få sendt deg mønsteret ditt så snart som overhode mulig. Linken til oppskriftene er gyldige i 30 dager. Skulle du trenge å få den tilsendt på ny, send meg en mail. 

Varene blir sendt 1-2 virkedager etter ordren din er plassert. Vi sender foreløpig uten sporing, da dette dessverre er alt for dyrt for en liten hobbybedrift som denne.  Vi tar ikke ansvar for pakken under transport og kan ikke erstatte forsvunede pakker. Ønsker du sporing kan pakken sendes som Norgespakke mot en frakt på 150 kr. Send oss da en e-post så ordner vi det.

 

Frakt er dyrt for små bedrifter og jeg har dessverre ikke mulighet til å kompensere for frakt. Alternativet da ville vært å øke prisen på hvert produkt, og det ønsker jeg ikke å gjøre.  Duskene går ikke i vanlig postkasse og har derfor en litt høyere fraktkostnad.

 

Fraktkostnaddene er på:

Småvarer som skinnlapper: 42,-

Varer som dusker, nålehylster og konvoluttmapper: 59,-

Shipping til utlandet: 120,-

Returer

Dersom du ønsker å returnere et produkt ta kontakt med oss på design@floetre.com