top of page

Garnlager - har du oversikt?Nytt år, nye muligheter, nye systemer. Bedre kontroll. Minde kaos. Eller, mer systematisk kaos, kanskje?


Kanskje du er som meg, som trør nøstene oppi noen bakker, i kurver, krinkler og kroker. Og har alt over alt? Eller kanskje du har stålkontroll. I så fall, good on you!


Jeg er typen som liker å skrive handleliste på et papir, som tenker best med penn i hånden og papir til å skrive på. Som vrenges av tanken på excel og som har 4 forskjellige notatbøker til strikkeprosjekter.


I år er året jeg ønsker å få en oversikt. Tellekant på garnlageret kommer aldri til å skje, men i år har jeg planer om å prøve å bruke en del av garnet jeg har på lager før jeg kjøper nytt. I tillegg gikk jeg amok hos Lofotstrikk før jul.

I min frustrasjon over kaoset og med behovet for penn og papir i tankene har jeg laget denne oversikten for å holde styr på garnlageret.


Den tenkte jeg kanskje andre også kunne ha bruk for, og velger derfor å dele den med dere her.


Hilsen Trine

Garnlager
.pdf
Last ned PDF • 67KB

469 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Produkter