top of page

Dalgona coffee - den store kaffe trenden i 2020

Er jeg for sent ute? Neida, jeg drakk Dalgona kaffe gjennom hele 2020. Og som det hamsterhjulet 2021 ser ut til å bli fortsetter jeg trenden i 2021. Ikke fordi det er en trend, men fordi jeg oppriktig digger denne iskaffen. Den er lett å lage, den smaker godt og nå lager jeg den uten sukker. Hurra!


Siden dette er noe av det jeg får mest spørsmål om på Instagram om dagen tenkte jeg at det var på tide å legge oppskriften ut her også.
Oppskrift til 2 personer

(kan også dobles for å lage til flere samtidig)


4 teskjeer Nescafe Brasero

2 teskjeer Sukrin Melis

4 spiseskjeer varmt vann


Pisk dette stivt. Bruk en smal beholder og høy hastighet på vispen.


Fyll et glass med isbiter og ønsket melk. Jeg bruker skummet melk, men soyamelk, mandelmelk og havremelk er også gode alternativer.


Topp glasset med kaffeskum.


Enjoy!

137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Produkter