top of page

Fletter på 1-2-3

Denne helgen går Stavanger Strikkefestival av stabelen og jeg skal endelig holde kurs igjen. Selv om det ikke er helt det samme å holde digitale kurs som det er å være «face-to-face» med kursdeltakere er dette et kjærkomment arrangement for meg!


Jeg gleder meg stort til å snakke om det jeg liker aller best - FLETTESTRIKK.


Dette er et kurs for nybegynnere. For deg som ser på flettestrikk og tenke «å det er så fint, men det ser så vanskelig ut». Eller for deg som drømmer om en aran-genser men som ser med skrekken på å gjøre en feil og måtte rekke opp.


Kursdeltakerne kan velge selv om de vil strikke med, eller bare følge med - det er helt opp til de. Jeg går igjennom 3 forskjellige fletter på tre forskjellige luer og du får tilsendt oppskriftene. Først får du tilsendt en start på alle tre luene, slik at du kan forberede deg. Og rett før kurset får du tilsendt et nytt dokument med fulle oppskrifter. Dermed kan du potensielt sitte igjen med tre julepresanger etter å ha brukt litt strikketid.


Jeg gleder meg veldig og håper vi ses! Billetter finner du her: https://stavangerstrikkefestival.no/billetter/


202 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Produkter

Nyheter i nettbutikken