top of page

Strikketilbehør fra Fløtre i strikkebutikker?

Jeg får ofte mail fra strikkebutikker med spørsmål om mulighet for å selge produktene mini i butikker. Det har gjort litt vondt å si at jeg ikke har vært klar for det. Det er mye som skal på plass for å få til en slik distribusjon. Forpakning, produksjon, bestilling og distribusjon. Det har jeg ikke vært klar for. Før nå.


Driver du en strikkebutikk og kunne tenke deg å selge skinnlapper eller annet i din butikk? Da håper jeg du vil sende meg en mail på design@floetre.no slik at vi kan ta en prat!

I første omgang vil dette kun være et tilbud til fysiske butikker. Om jeg sener åpner opp for at også nettbutikker kan selge de er jeg usikker på. Jeg vil også ha et begrenset antall butikker i først omgang, slik at jeg vet jeg har kapasitet til å følge opp og gi god service.


Fløtre er tross alt "bare" en hobby som kommer i tillegg til full jobb, barn, hunde, hus og hytte ;)


Hilsen Trine

164 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


Produkter

Nyheter i nettbutikken

</