top of page

Nye skinnlapper på vei!

Det er kjempegøy å utvikle egne produkter, men det er også en krevende og risikabel jobb. Når jeg åpnet nettbutikken trodde jeg at jeg hadde nok skinnlapper for ett helt år. Der tok jeg veldig feil. Jeg hadde nok til ett par dager. Det er jeg utrolig stolt av, rørt over og ikke minst takknemlig for! Tusen takk til alle som handlet avtagbare skinnlapper.


Nå har jeg designet nye lapper. De første kommer tilbake og nye er på vei. Og ved neste bestilling så kan det være det blir enda flere design.


Jeg har også anledning til å lage helt egne design til deg. Med din logo, din tekst eller ditt motiv på. Det vil da være en minimums-bestilling på kvantum og en leveringstid på 6-8 uker.


Jeg har også tatt i mot bestillinger fra ett par lokale butikker. Har du lyst på de i din butikk? Da kan du også ta kontakt. De kommer nå i pakker på tre stk, i egen tøypose. En liten oppgradering der altså.


Nye lapper forventes inn innen en uke.


Lurer du på noe?


Send en mail til design@floetre.com
366 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Produkter