top of page

Kurs i flettestrikk under Bergen Strikkefestival

25.-27. September går Bergen Strikkefestival av stabelen, dog i noe mer begrenset form enn tidligere. Under festivalen i år har jeg fått gleden av å holde kurs i flettestrikk. Det er faktisk noe av det aller kjekkeste jeg gjør!Jeg begynte med flettestrikk først og fremst fordi jeg syns det er pent på gutta. Jeg er ikke spesielt god på flerfarget strikk og brødrenekaos var så fine i flettestrikk. Derfra ballet det på seg. Nå har de aller fleste plaggene jeg designer ett innslag av fletter eller struktur.


På kurset i Bergen skal jeg gå igjennom 3 forskjellige fletter, og vi strikker på 3 forskjellige luer. Starten på oppskriftene sendes til deltagerne i forkant, slik at vrangborden er ferdig strikket ved kursstart. Dermed sitter du også igjen med plagg du har bruk får når kurset er over. Jeg vil også snakke litt om garnvalg, flettestrikkens historie og verktøy som kan gjøre jobben lettere.
Alle som er mer på kurs får utdelt et hefte som inneholder oppskrifter, tips & triks og annen nyttig informasjon. I tillegg får alle sammen flettepinner, en pakke med 3 stk i.


Billetter til kurset kjøpes her: https://bergenstrikkefestival.com/


Jeg håper vi ses i Bergen!

92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Produkter